Петков и прословутите 73 стотинки отстъпка повдигнаха нови дебати: ПП-ДБ се

...
Петков и прословутите 73 стотинки отстъпка повдигнаха нови дебати: ПП-ДБ се
Коментари Харесай

Петков: Никъде в текстове го няма това за 73 стотинки отстъпка

Петков и прословутите 73 стотинки отстъпка повдигнаха нови диспути: 

ПП-ДБ се оповестиха против привикване на изключително съвещание на Народното събрание в петък, на което да бъде разисквано ветото на президента Румен Радев върху измененията в Закона за енергетиката.

Според единия съпредседател на парламентарната група - Кирил Петков, предложенията за промени в Закона за ограничаващите ограничения против Русия, касаещи " Лукойл ", са писани на коляно и рискуват да бъде основана рецесия. А по думите му в текстовете за " Лукойл " не е участвало понижението от 73 стотинки за литър, написа.

" Не беше изчистен и текстът за седемте дни дерогация. В тези текстове нямаше нищо и за тези 73 стотинки. Вчера беше ненапълно и образец по какъв начин популизмът преди изборите може да даде неверна информация на българските жители. Ние би трябвало да съберем налозите от " Лукойл ", би трябвало да се опитаме да върнем парите назад при хората ", разяснява Кирил Петков.

" Имам възприятието, че участваме в разнообразни срещи с " Продължаваме промяната ", тъй като през вчерашния ден сутринта на срещата говорихме едно, един час по-късно се оказа друго. Той се е объркал за това, че няма текстове за 73 стотинки, аз ви ги дадох текстовете и те са гласувани от Кирил Петков още преди седмици ", съобщи Делян Добрев от ГЕРБ.

" Трогателно е, че тези, които до оня ден плющяха карти с шефовете на " Лукойл " и си пиеха уискито с тях, през днешния ден са най-големите борци против съветското въздействие ", уточни депутатът от ПП-ДБ Ивайло Мирчев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР